Lämmöllä-Podcast – Uusi ääni lämmitysenergia-alalla

Lämmöllä-Podcast

Lämmitysenergia Yhdistys ry lanseeraa ”Lämmöllä-Podcastin”, joka on uusi ja innovatiivinen tapa viestiä lämmitysenergia-asioista. Ensimmäinen jakso ilmestyy tammikuussa 2024, viikolla 3, aloittaen uuden aikakauden vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän viestinnässä.

Vuoden 2024 aikana ”Lämmöllä-Podcast” tarjoaa yhteensä 10 monipuolista jaksoa, jotka julkaistaan kuukauden välein. Kesä- ja heinäkuussa pidämme luovaa taukoa, mutta palaamme taas elokuussa uusien jaksojen kera. Jokaisessa jaksossa keskitytään erilliseen teemaan, joka valottaa lämmitysenergia-asioita ainutlaatuisesta näkökulmasta.

Podcastin aiheina ovat muun muassa hybridilämmitys, uusiutuva lämmitysöljy, öljylämmittäjälle tarpeelliset huollot sekä muita hyödyllisiä vinkkejä öljylämmitykseen. Jokaisessa jaksossa kuullaan alan asiantuntijoiden syvällisiä näkemyksiä ja keskusteluja, jotka avaavat jakson teemaa. Lisäksi vierailemme useissa jaksoissa paikan päällä tutustumassa erilaisiin hybridiratkaisuihin ja muihin jakson teemaan liittyviin aiheisiin.

”Lämmöllä-Podcast” löytyy Spotifysta (https://open.spotify.com/show/4VyLGBayQUuAaefeSnlxtA?si=b414e2fa5ec542fd), josta se kannattaa tilata. Näin saat tiedon heti, kun uusi jakso on julkaistu. Podcast on saatavilla myös Apple Podcasteissa, Amazon Musicissa, Castboxissa ja YouTubessa.

Liity mukaan kuuntelemaan ja oppimaan, sillä ”Lämmöllä-Podcast” tarjoaa uuden näkökulman lämmitysenergiaan – suoraan alan asiantuntijoilta.

 

Lisätiedot: Lämmitysenergia Yhdistys ry, Toni Degerlund, 0400 212 446 / toni.degerlund@ley.fi