Lämmitystekniikkapäivät 2017 kuvina

Henkka Hyppönen edusti lämmitystekniikkapäivillä uusia tuulia eri puolilta maailmaa. Hyppösen viesti oli, että maailma menee jatkuvasti eteenpäin ja tiedon määrä lisääntyy koko ajan älytöntä vauhtia. Jos haluaa pitää päänsä pinnalla, pitää olla vilpittömän kiinnostunut uusista asioista ja uskaltautua uuden äärelle, vaikka se tarkoittaisi epämukavuusalueelle menemistä.
Lämmitystekniikkapäivät kokosivat Turun Logomoon lämmitysalan ammattilaisia eri puolilta Suomea.
LEY:n toiminnanjohtaja Arto Hannula avasi Lämmitystekniikkapäivät, jotka alkoivat painavalla, mutta tuiki tärkeällä asialla.

Heikki Väisänen, Maarit Haakana, Arto Hannula ja Jethro Rostedt jutustelivat ennen virallisen ohjelman alkua Lämmitystekniikkapäivillä Turun Logomossa.
Kahvitauolla oli aikaa vaihtaa kuulumisia.
LEY:n Arto Hannula ja Matti Kaartinen Amitec Oy:sta naureskelivat kahvitauolla.
Päivän ohjelmaa sisälsi laajan paketin lämmitysalan tärkeimpiä ajankohtaisaiheita.
Harri Perälä Uponorilta kertoi omakotitalojen lämmitysremonteista. Hän kertoi, että tutkimusten mukaan tutkimuksen mukaan huippu korjaamisen volyymeissa saavutetaan 2025.
Päivän juontajana toimi tuttu kasvo, Jethro Rostedt, joka on muiden toimiensa ohessa ensimmäisen kauden kaupunginvaltuutettu. Touhu valtuustossa ei ole ollut Rostedtin kertoman mukaan kovin vaikuttavaa.
Perjantaina Lämmitystekniikkapäivien ohjelma jatkui Viking Gracella. Konferenssitiloissa ohjelmaa oli seuraamassa tiivis porukka jo heti aamupäivästä.
Petri Nikkanen Gasumilta kertoi biokaasun käyttömahdollisuuksista.
Petri Virta Oilonilta ja Tero Salovaara Nesteeltä vaihtoivat ajatuksia Lämmitystekniikkapäivillä.
Petteri Korpioja Aritermilta kertoi bioenergiakattilalaitosten tilanteesta Suomessa.