Lämmitysenergia Yhdistys ry palkitsi alansa ammattilaisia Lämmitystekniikkapäivillä 2024

Lämmitysenergia Yhdistys ry juhlisti vuoden 2024 Lämmitystekniikkapäivien yhteydessä alansa pitkäaikaisia vaikuttajia jakamalla ansioituneille jäsenille tunnustuksia ja ansiomerkkejä. Tämä vuotuinen tapahtuma kerää yhteen lämmitysalan ammattilaisia eri puolilta Suomea ja tarjoaa ainutlaatuisen foorumin osaamisen jakamiselle ja alan ajankohtaisten asioiden käsittelylle.

Elämäntyöpalkinto Toivo Degerstedtille

Karkkilan seudulla 80-luvun alusta lähtien toiminut Toivo ”Topi” Degerstedt, Ahmoon Vesi ja Lämpö Oy:n perustaja ja pitkäaikainen yrittäjä, sai tunnustuksena elämäntyöstä ansiomerkin. Topin ura alkoi aikana, jolloin Högforsin lämmityskattilat olivat alueella suosittuja, ja hän on vuosikymmenten ajan tarjonnut niitä sekä muita lämmitysratkaisuja asiakkailleen, huomioiden heidän toiveensa ja tarpeensa. Ahmoon Vesi ja Lämpö on tarjonnut korkealaatuista palvelua alueen kuluttajista suuriin yrityksiin ja kunnallisiin toimijoihin. Topin poika on jatkanut yrityksen toimintaa, ja Toivo itse on siirtynyt yrityksen taustavaikuttajaksi, säilyttäen kuitenkin aktiivisen roolin mentorina ja neuvonantajana.

Ansiomerkki jäsenille Arvi Turuselle ja Pekka Peuralle

Arvi Turunen, pitkäaikainen Oilonin huoltopäällikkö ja lämmitysalan kouluttaja, sai ansioituneen jäsenen ansiomerkin. Arvin ura on kattanut paitsi kattavan asiantuntemuksen öljypoltinten ja muiden lämmityslaitteistojen parissa, myös merkittävän panoksen Lämmitysenergia Yhdistyksen koulutustoimintaan. Arvin koulutuksia on arvostettu niiden korkean asiantuntemuksen ja käytännönläheisyyden vuoksi.

Nurmijärveläinen öljypoltinasentaja Pekka Peura tunnetaan alueellaan luotettavana lämmitysteknikkona, joka on vuosikymmenten ajan huolehtinut kotien, kiinteistöjen ja teollisuushallien lämmitysjärjestelmien toiminnasta. Pekka on aktiivisesti osallistunut alan koulutuksiin ja tapahtumiin, edistäen samalla kollegiaalista yhteistyötä ja tiedon jakamista alalla.

Eero Otronen kunniajäseneksi

Suomen Lämmitystieto Oy:stä eläkkeelle siirtynyt Eero Otronen, entinen Lämmöllä-lehden päätoimittaja, nimitettiin Lämmitysenergia Yhdistyksen kunniajäseneksi. Eero on merkittävällä tavalla vaikuttanut yhdistyksen toimintaan, energiatehokkuussopimusten parissa työskentelyyn ja lämmitysalan tiedon levittämiseen. Eeron uran aikana hän on myös osallistunut aktiivisesti eri tapahtumien ja toimien suunnitteluun, tuoden tärkeää asiantuntemusta ja näkemystä toimialalle.

Lämmitysenergia Yhdistys ry onnittelee kaikkia ansiomerkkien ja tunnustusten saajia ja kiittää heitä heidän merkittävästä panoksestaan lämmitysalan kehitykseen ja yhteisön hyväksi tehdystä työstä.