Lämmityksen suunnittelupäivien ajankohta siirtyy syyskuulle


Lämmitysenergia Yhdistys ry ja Suomen LVI-liitto SuLVI ry ilmoittavat, että aiemmin tammikuulle 2024 suunnitellut lämmityksen suunnittelupäivät siirtyvät uuteen ajankohtaan. Uusi päivämäärä tapahtumalle on 3.–4. syyskuuta 2024.

Tämä päätös on tehty osallistujien ja järjestäjien parhaaksi, varmistaen, että kaikki kiinnostuneet voivat osallistua ja hyötyä täysimääräisesti tapahtuman tarjoamasta koulutuksesta ja verkostoitumismahdollisuuksista. Tapahtuman tarkempi sisältö ja ohjelma ovat saatavilla osoitteessa Lämmitysenergia Yhdistys ry:n verkkosivuilla.

 

Earlybird-alennus osallistumismaksuun

Järjestäjät tarjoavat myös Earlybird-alennuksen, joka on -10 % normaalista osallistumismaksusta. Tämä alennus on voimassa ilmoittautumisille, jotka on tehty ennen 9. kesäkuuta 2024. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee syöttää alennuskoodiksi ”Earlybird”. Lämmityksen suunnittelupäivien tavoitteena on tuoda esiin ne olennaiset seikat, jotka erityisesti hybridilämmitystä suunniteltaessa tulee huomioida.

Osallistumismaksut ovat 695 euroa kahdelta päivältä ja 550 euroa yhdeltä päivältä (ilman Earlybird-alennusta). Paikkoja on rajoitetusti, ja kahden päivän osallistujilla on etusija. Tapahtumaan voi ilmoittautua suoraan tapahtuman verkkosivuilla olevan linkin kautta: https://www.ley.fi/tapahtuma/5165/

Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautumisesta antavat Lämmitysenergia Yhdistys ry:n toiminnanjohtaja Arto Hannula (arto.hannula@ley.fi / 010 617 7416) ja Suomen LVI-liitto SuLVI ry:n toiminnanjohtaja Samuli Könkö (samuli.konko@sulvi.fi / 050 327 6592).

Tämä ajankohtamuutos mahdollistaa osallistujille paremman valmistautumisen ja osallistumisen tapahtumaan, joka on keskeinen foorumi kaikille lämmitysjärjestelmien suunnittelun parissa työskenteleville ammattilaisille.